Puska on Lasten Festareiden uusi toteuttaja!

Lasten Festarit -tapahtuma saa uuden toteuttajan - Keskuspuiston Nuorkauppakamari ja tapahtumatoimisto PuskaPromotion aloittavat yhteistyön

Keskuspuiston Nuorkauppakamari – Helsinki ry haluaa kehittää Lasten Festarit -tapahtumaa ja luoda tulevaisuudessakin hauskaa matalan kynnyksen lastenkulttuuria pääkaupunkiseudulle. Se aloittaa yhteistyön tapahtuman toteuttamiseksi yhdessä boutique-tapahtumatoimisto PuskaPromotionin kanssa.

”Lasten Festarit ovat Keskuspuiston Nuorkauppakamarin suurin yksittäinen tapahtuma ja sen pitkä historia on ollut kaiken aikaa nousujohteinen. Tapahtuma on meille tärkeä ja rakas ja haluamme kehittää sitä entisestään.” Keskuspuiston puheenjohtaja Manninen sanoo.
Manninen kertoo, että Lasten Festarit ovat kasvaneet n. sadan keskuspuistolaisen ja heidän läheisensä Keskuspuistossa vietetystä koko perheen aktiviteettipäivästä jo yli 10 000 kävijää tavoittavaksi lasten kaupunkifestivaaliksi. Halu pitää jo kymmenvuotiaan Lasten Festarien hyvä henki ja järjestämisen taso jatkossakin korkeana on yksi tärkeistä syistä, miksi tapahtumalle alettiin etsiä ulkopuolista järjestysapua.

”Monet hyvät tapahtumat loppuvat, kun niiden tekijät eivät vain enää jaksa jatkaa pelkin vapaaehtoisvoimin ja näin ison tapahtuman järjestämisessä on jo melkoinen työ. Olemme jo pidempään keskustelleet yhdistyksessämme Lasten Festarien tulevaisuudesta ja nyt näyttää hyvältä.” Manninen iloitsee.

PuskaPromotionissa on vahvaa osaamista myynnin ja markkinoinnin saralta, yritys on erikoistunut käsin tehtyihin tapahtumiin ja toimii avaimet käteen -periaatteella yhteistyössä kumppaneidensa kanssa. Puskan tiimi pitää sisällään moniosaajien yhteisön, joka erikoistuu tapahtumajärjestämiseen, sekä pieniin VIP- tai yritystilaisuuksiin että suuriin yleisötapahtumiinkin. Puska on aiemmin järjestänyt mm. Helsingin kaupungin rakennusviraston Isoisänsillan avajaiset, joka kokosi yhteen yli 5000 kävijää juhlistamaan Mustikkamaan ja Kalasataman yhdistävän sillan käyttöönottoa. Lasten Festarit on PuskaPromotionin toistaiseksi isoin tuleva tapahtuma.

”Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Keskuspuiston kanssa Lasten Festareiden järjestämisessä, meillä on hyvin yhteensopivat arvot ja paljon ideoita Lasten Festarien kehittämiseksi vieläkin hauskemmaksi, luovemmaksi ja osallistavammaksi tapahtumaksi. Uskon, että yhteistyössä piilee suuri voima ja yhdessä Keskuspuiston kanssa tulemme saamaan hienoja asioita aikaiseksi”, sanoo Doris Tuohimaa, PuskaPromotionin puheenjohtaja.

Keskuspuisto ottaa avun kiitollisena vastaan. ”Liian moni pieni yhdistys yrittää tehdä kaiken omin voimin. Puskan tiimi on esittänyt jo useita hyviä ideoita tapahtuman kehittämiseksi ja heidän ansiostaan pystymme vapauttamaan resurssejamme muihin projekteihimme ja pystymme luottamaan siihen, että Lasten Festarit saa historiansa arvoisen jatkon”, sanoo Manninen.

Lasten Festarit järjestetään 11. kerran sunnuntaina 6.8.2017 Hesperian puistossa Helsingissä.

Lasten Festarit www.lastenfestarit.fi

JCI Keskuspuisto www.keskuspuisto.org

PuskaPromotion www.puskapromotion.fi

Lisätietoja:

Doris Tuohimaa, PuskaPromotion

p. 0408679805

doris.tuohimaa@puskapromotion.fi


Mikko Manninen, JCI Keskuspuisto
p.0407485368
pres@keskuspuisto.org