Lasten Festarit satsaa ekologisuuteen ja yhteisöllisyyteen

PuskaPromotion touteuttaa vuotuiset Lasten Festarit Keskuspuiston Nuorkauppakamari - Helsinki ry:n kanssa. Puska vastaa tapahtuman koordinoinnista ja markkinoinnista.

Ilmaistapahtuma tarjoaa laadukasta matalan kynnyksen lastenkulttuuria su 6.8.2017.

PuskaPromotion touteuttaa vuotuiset Lasten Festarit Keskuspuiston Nuorkauppakamari - Helsinki ry:n kanssa. Puska vastaa tapahtuman koordinoinnista ja markkinoinnista.

Jo 11. kerran järjestettävä maksuton lastenkulttuuritapahtuma Lasten Festarit järjestetään jälleen sunnuntaina 6.8.2017 Hesperian puistossa Helsingissä. Lasten Festarit on Keskuspuiston nuorkauppakamari Helsinki ry:n ja PuskaPromotion osuuskunnan yhdessä toteuttama ilmainen lastenkulttuuritapahtuma, jonka tavoitteina on edistää lasten ja perheiden hyvinvointia ja lasten tasapainoista kasvua kulttuuri-, liikunta- ja puuhastelukokemuksien kautta.

Tänä vuonna tapahtuman teemana ovat yhdessä tekeminen ja ekologisuus. Ekologisuusteema näkyy tapahtumassa päälavalla Kierrätyssirkus RosKabareen ohjelmistossa, tapahtumassa soitetaan roskarollia ja opitaan kierrättämisestä. Tapahtuma-alueella pääsee askartelemaan kierrätyssoittimia, syöttämään Roskahirviötä ja pelaamaan kierrätyspeliä. Ekologisuuteen on panostettu myös tarjoamalla yleisölle aiempia vuosia paremmat jätteiden kierrätysmahdollisuudet. Lasten Festarien virallinen maskotti Roskisnalle valistaa lapsia kierrättämisen tärkeydestä ja tarjoaa kaikille halukkaille haleja!

Yhdessä on myös satavuotiaan Suomen juhlateema. Lasten Festarit 2017 on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017. Lasten Festareilla satavuotiasta Suomea juhlistetaan onnittelulaululla sekä askartelemalla Suomelle onnitteluviestejä, joita julkaistaan päivän aikana Lasten Festarien somekanavissa. Tapahtumassa on paljon kivaa tehtävää ja nähtävää koko perheelle, yhdessä pääsee kokeilemaan vaikka mitä hauskaa, opettavaista ja mieleenpainuvaa puuhaa. Pääesiintyjänä on Emma-voittaja Kikattava Kakkiainen, joka myös uskoo yhdessätekemisen voimaan – Kaikki tarvitsee ystävii!

Lasten Festarit tekee arvokasta työtä maksuttoman lastenkulttuurin puolesta järjestämällä vuosittain suurenluokan festivaalit, joihin jokainen lapsi ja läheinen voi osallistua lähtökohdista riippumatta. Lasten Festarit on kesäloman huipennus, josta riittää kerrottavaa kavereille pitkäksi aikaa. Tapahtuman myötä kaupunkikulttuuri ja lastenharrasteet tulevat tutummiksi ja lapset saavat uusia virikkeitä myös myöhempää varten. Lasten Festarit tuo yleisölle esille monipuolisesti eri toimintaa, harrastuksia ja lapsiperheen arkea kulttuurisesti ja liikunnallisesti rikastuttavaa sisältöä. Tapahtuma tukee myös lastenkulttuurin kehittymistä pääkaupunkiseudulla tarjoamalla tilaisuuden eri toimijoiden kohtaamiseen.Lasten Festarit sunnuntaina 6.8.2017 klo 10-16 Hesperian puistossa Helsingissä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Lisätietoja:

Doris Tuohimaa

pääkoordinaattori

Lasten Festarit

lastenfestarit@gmail.com

p. 040867805

www.facebook.com/LastenFestarit

www.lastenfestarit.fi