Innostu ja saavuta tavoitteesi kanssamme

Sparraussessio-konseptiamme voidaan erittäin joustavasti ja monipuolisesti hyödyntää erilaisten kehitystarpeiden selkeyttämiseen, kehitystoimenpiteiden ideointiin ja toimintasuunnitelman laatimiseen. Aihe voidaan sopia kanssasi palvelemaan parhaiten yrityksesi tämänhetkisiä tarpeita.

Selkeytä ajatuksia ja luo uutta

Sparraussessio soveltuu myös omien ajatusten selkiyttämiseen ja jäsentämiseen, me autamme saamaan ideat liikkeelle, tuomme omat ideamme, verkostomme ja kokemuksemme samaan pöytään ja johdamme sparraussession tavoitteellisesti päätökseensä.

Sparraussession aiheita voivat olla esimerkiksi:

  • Yleinen tämän vuoden toiminnansuunnittelusparraus
  • Olemassa olevan konseptin jatkokehittämistä taifreesaamista
  • Tapahtumakonseptin ja -tuotannonsuunnittelusessio
  • Aivan uuden ideointia

Idearikas tiimimme auttaa sinua loistamaan

Sparraussessio soveltuu hyvin esimerkiksi tapahtumatuotannon sisäisten prosessien selkeyttämiseen. Idearikas tiimimme tuo ideat pöytään tapahtumanne tuomiseksi uudelle tasolle, sparrailee kanssanne toimivan tapahtumakonseptin aikaansaamiseksi ja tavoitteiden asettamiseksi. Käsiteltävät aiheet riippuvat teidän lähtötilanteestanne. Pureudumme yhdessä ongelmakohtiin ja selkeyttämme epäselviä osa-alueita tehokkaasti, käytännönläheisesti ja innostavasti. Erityisvahvuuksiamme ovat tapahtuman ja tapahtuman markkinoinnin tuottamisen suunnittelu, yhteisöllisyyden tunnun lisääminen tapahtumissa sekä yleinen sisältöjen ideointi.

Session jälkeen kirjoitamme vielä kaikki rönsyilleet ideat ja ajatukset selkeiksi muistiinpanoiksi, jotka voi itse ottaa hyötykäyttöön sellaisenaan tai vaikkapa aloittaa jatkoprojekteja kanssamme, aina sen mukaan, mikä missäkin tapauksessa toimii parhaiten! 💚

Kenelle PuskaPromotionin sparraussessio sopii?

Sparraussessio sopii sellaisille organisaatioille, joilla onjoko pieni toimistotiimi (alle 10 hlö), joiden tehtävänä on pyörittää kokoyrityksen tukitoimintoja tai jolla on pieni ydintiimi jonkin tietyn projektintai aihealueen ympärillä, vaikka muuten toimistolla olisikin runsaastityöntekijöitä. Sparraussessio voidaan järjestää myös yksittäisen asiakkaankanssa, aina ei ole pakko olla tiimiä mukana.

Vinkki: Tapahtumatuotannon tai -markkinoinnin sparraussessiosoveltuu mainiosti myös yrityksen juhlatoimikunnalle/työryhmälle!

Sparraussessioon voi osallistua kerrallaan 1-5 osallistujaa asiakkaan puolelta ja meiltä tulee paikalle 1-3 sparraajaa, tilanteesta riippuen. Sparrailu auttaa niin bisnestoimijoita kuin järjestöjäkin ja tuo lämminhenkistä tukea sekä uusia valmiuksia yrityksen tukitoimintojen parantamiseen erityisesti markkinoinnissa, myynnissä ja tapahtumajärjestämisessä.

Yksittäisen sparraussession hinnat lähtevät vähän alle tonnista, riippuen sparrailtavasta aiheesta, session kestosta, sparraajien lukumäärästä ja asiakkaan toiminnan laadusta. Lisäksi joskus voi olla tarpeen järjestää useampi sessio ja joskus yksikin riittää.

Non profit-toimijoille

Meidän toiminnan perusteena on vilpitön halu auttaa ja tästä syystä meillä on oma hinnoittelumme non profit -toimijoille - Kysy siis reippaasti erikoishinnoittelua, jos sovit kuvioon 😊 Sparraillaanko yhdessä teille uusia ideoita ja toimintamalleja? Ota rohkeasti yhteyttä Doris Tuohimaa doris.tuohimaa@puskapromotion.fi tai p. 0408679805. Voit myös halutessasi jättää meille viestin täällä.

Ota yhteyttä