Tapahtumatuottajat isolla sydämellä

Tapahtuma on viestintää. Laadukkaassa tapahtumassa korostuvat ja todentuvat yrityksen tai yhteisön arvot ja brändi sekä ihmisten arvostaminen. Tapahtumaa odotetaan yhdessä, se koetaan yhdessä ja sen jälkeen se muistetaan ikuisesti yhdessä. Jälki tapahtumasta säilyy somessa ja nousee esiin aina uusille ja uusille, kun yritystänne tai yhteisöänne katsotaan.

Olemme erikoistuneet yhteisölliseen tapahtumatuotantoon. Se tarkoittaa sitä, että emme tarjoa valmiita pakettiratkaisuja, vaan saatte aidosti osallistua tapahtuman tekemiseen; tuoda visionne ja ideanne ja senkokoisen panoksen, jonka pystytte muiden töiden ohella antamaan. Me osaamme pitää kokonaisuuden koossa ja huolehtia tapahtuman maaliin asti. Lisäksi autamme ja koulutamme mielellämme teidän osaajianne tai projektissa mukanaolevia vapaaehtoisia sekä olemme tukena tarvittaessa muissakin asioissa.

Loistamme ideoinnissa, asiakkaan brändin ja arvojen esiintuomisessa, sekä sosiaalisen median hyödyntämisessä tapahtumien markkinoinnissa ja tapahtumapäivänä. Meiltä onnistuvat niin asiapitoiset yritystapahtumat kuten seminaarit, konferenssit ja koulutuspäivät kuin myös elämykselliset pikkujoulut, gaalat, vuosijuhlat, perhepäivät ja tyhy-päivät. Hallitsemme suuret yleisötapahtumat, joihin osallistuu tuhansia tai kymmeniä tuhansia osallistujia. Teemme mielellämme teemajuhlia ja meiltä löytyy teema ideoita jokaiseen makuun! Yhteistyömme vahvuuksia ovat myös joustavuus, henkilökohtaisuus sekä laajat verkostomme.

Oli tarpeesi sitten tapahtuma, yritystapahtuma, yritysjuhla perhepäivä, tyhy-päivä, koulutus tai konferenssi tai kaikkia näistä - meistä saat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin kaikkiin tapahtumatarpeisiisi. Tehdään näistä yhdessä osa brändiäsi! 💚

 

Onko tapahtuma-ammattilaisen käyttäminen kallista?

Tapahtuman hinta riippuu monesta asiasta ja budjetit ovat hyvin eri kokoisia. Koska teemme yhteisöllisiä tapahtumia ja tuotantoja, Hinta riippuu osaltaan siitä, mitä te teette itse ja mitä me teemme. Tapahtumanpaikka, tekniikka, ohjelma, tarjoilut ja oheistuotteet ovat yleensä suurimmatmenoerät. Annamme mielellämme teidän tai yhteistyökumppaneittenne vastatasellaisista osa-alueista tapahtumassa, jotka ovat teidän vahvuuksianne ja näinpystytään tarvittaessa alentamaan projektin kokonaishintaa. Me toimimmebudjettilähtöisesti ja teemme aina tarjouksen teidän realiteeteistannelähtöisin. Älä epäröi pyytää meiltä arviota – se ei ainakaan maksa mitään! 😊

Haluamme vielä korostaa, että joskus – usein –ammattilaisen mukaan ottaminen voi auttaa välttämään turhia kuluja jatakapakkeja ja näin ollen säästää rahaa. Eikä sekään ole ilmaista, kuntyöntekijät joutuvat tekemään tapahtumaa ylitöinä omien varsinaisten töittensäohella. Tehdään yhdessä juuri teille omannäköinen tapahtuma rakentamaan teidäntiimiänne ja brändiänne!

Tutustu palveluihimme ja lue lisää

Ota yhteyttä