Lämminhenkistä tapahtumatuotantoa

Tuntuuko tapahtumien järjestäminen kauhealta hässäkältä, jonkaaikana ei ehdi tekemään omia muita töitä? Karkaavatko langat käsistä jakokonaisuuden kasassa pitäminen ahdistaa? Me rakastamme tuota hässäkkää jatarjoamme mielellämme auttavat kätemme sinulle, jotta voit huokaistahelpotuksesta ja keskittyä omaan ydinosaamiseesi!

Erikoistumme inhimilliseen ja yhteisölliseentapahtumatuotantoon, mikä tarkoittaa sitä, että me emme kuitenkaan kaappaakäsistäsi koko projektia vaan tuotamme tapahtuman ammattitaitoisesti maaliinyhteistyössä sinun kanssasi. Kuuntelemme, otamme toiveesi huomioon ja annammesinulle ja tiimillesi tilaa niissä osa-alueissa, joissa te loistatte ja jotkahaluatte toteuttaa itse. Ja jos et halua tehdä mitään itse, sekin on okei 😊Meiltä saat tapahtumatuotantoa ja tapahtumaan liittyviä palveluita joustavastijuuri sinun tarpeidesi mukaan.

Loistamme ideoinnissa, asiakkaan brändin ja arvojen tuomisessa esiin tapahtumissa sekä sosiaalisen median hyödyntämisessä tapahtumien markkinoinnissa ja tapahtumapäivänä. Meiltä onnistuvat niin asiapitoiset yritystapahtumat kuten seminaarit, konferenssit ja koulutuspäivät kuin myös elämykselliset pikkujoulut, gaalat, vuosijuhlat, perhepäivät ja tyhypäivät. Teemme mielellämme teemajuhlia ja meiltä löytyy teemaideoita jokaiseen makuun! Yksi erikoisosaamisalueemme on myös suuret yleisötapahtumat, joihin osallistuu tuhansia tai kymmeniä tuhansia osallistujia. Meistä saat luotettavan ja asiantuntevan kumppanin kaikkiin tapahtumatarpeisiisi 💚

Tutustu palveluihimme ja lue lisää

Ota yhteyttä