Heittäydy hellään huomaamme ja anna tiimimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Me Puskalla erikoistumme yhteisölliseen konsultointimalliin, jossa tuomme koko sydämemme, osaamisemme ja verkostomme saman pöydän ääreen sinun tai tiimisi kanssa ja mietimme yhdessä keinoja kehittää teidän toimintaanne seuraavalle tasolle. Löydämme sinun ja tiimisi vahvat puolet ja opitte yhdessä vahvistamaan niitä osa-alueita, joissa kaipaatte lisätukea.

Konsultaatiopalveluamme voi monipuolisesti hyödyntää erilaisten kehitystarpeiden selkeyttämiseen, kehitystoimenpiteiden ideointiin ja toimintasuunnitelman laatimiseen sekä antamaan tukea uusien toimintatapojen jalkauttamisessa. Konsultaation kehityskohteet voidaan sopia kanssasi palvelemaan parhaiten tämänhetkisiä tarpeitasi.

Konsultointimme voi olla pidempiaikaista yhteistä kehitystyötä ja tukea tai voimme esimerkiksi pureutua vain tiettyyn ongelmakohtaan yhden session ajan. Tällöin kyse on sparraussessiosta.

Pyydä rohkeasti apua, suunnitellaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus 😊

Suunnittelemme aina konsultaatioehdotuksemme palvelutarpeen kartoitustapaamisen perusteella ja huomioimme ehdotuksessamme sekä yrityksenne nykytilanteen, tahtotilan että käytettävissä olevan budjetin. Se, että tulemme käymään ja juttelemme teidän tilanteestanne, ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään 😊

Erityisvahvuuksiimme kuuluu ideoiminen, olemme taitavia keksimään uusia toimintatapoja, konsepteja ja keinoja onnistua ja innostua yhdessä tiimin kanssa!

Meiltä saat apua niin tapahtumatuotantoon ja-markkinointiin, sosiaalisen median perusteisiin, kumppanihankintaan, yhteisönaktivointiin kuin moniin muihinkin toimintasi kipukohtiin. Kannustavatyöskentelytapamme rohkaisee kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja, viemään niitäkäytäntöön ja innostaa oppimaan uutta.

Erityistä meidän konsultoinneissamme on myös se, ettämietimme jatkuvasti, ketkä muut voisivat auttaa sinua edistämään tavoitteitasi.Meillä on laajat verkostot ja keksimme ennakkoluulottomasti tapoja yhdistää eritahoja ja luomme mahdollisuuksia uudenlaisiin yhteistyöprojekteihin. Kuulummeuseisiin ammatti-, yritys- ja harrastusverkostoihin, kuten nuorkauppakamarit,BNI ja useat yhdistykset. Meillä on hyvä käsitys, millaista yhteistyötä kunkintahon kanssa voisi ideoida järjestettäväksi ja olemme ilolla synnyttämässätällaisia projekteja. Meidän kauttamme voi siis löytää myös uusiayhteistyökumppaneita 😊

Me hyvänmielen konsultit olemme paikalla sinua auttaaksemme 💚

Kenelle PuskaPromotionin konsultaatiopalvelu sopii?

Konsultointipalvelumme soveltuu toimijoille, joilla on pieni toimistotiimi (alle 10 hlö) ja tarve pystyä huolehtimaan laaja-alaisesti erilaisista vastuualueista pienellä porukalla tai jolla on pieni ydintiimi jonkin tietyn projektin tai aihealueen ympärillä, vaikka muuten toimistolla olisikin runsaasti työntekijöitä.

Konsultaatiomme soveltuu mainiosti myös yksittäisille henkilöille, ei ole pakko olla tiimiä, että voi kehittää toimintaa 😊 Me voimme olla sinun tiimisi ja auttaa sinua, kun seinä tuntuu tulevan vastaan ja kaipaat ulkopuolista näkemystä auttamaan sinua eteenpäin!

Konsultaatiokokonaisuuden hinta on aina tapauskohtainen ja se määritellään palvelutarpeen kartoitustapaamisen perusteella. Otamme hinnassa huomioon kokonaistarpeen, toiveet sekä budjetin ja suunnittelemme niiden pohjalta ehdotuksen. Hinnat lähtevät arviolta n. tuhannesta eurosta ylöspäin.

Jo pienelläkin konsultoinnilla voidaan saada aikaan isoja oivalluksia, innostumista ja motivoitumista omaan työhön, siksi hyvänmielen konsulttien kutsuminen työpaikalle kannattaa 😊

Non profit-toimijoille

Meidän toiminnan perusteena on vilpitön halu auttaa ja tästä syystä meillä on oma hinnoittelumme non profit -toimijoille - Kysy siis reippaasti erikoishinnoittelua, jos sovit kuvioon 😊

Ota yhteyttä