Kannustavaa konsultointia yhteisöllisellä otteella

Konsultointi on sparraussesiota laajempi ja pidemmän yhteistyön kokonaisuus. Konsultointipalveluihimme kannattaa satsata, sillä niillä saat kestäviä tuloksia ja oivalluksia, joita voit hyödyntää kaikessa työarjessa. Uusien silmäparien tuominen tarkastelemaan olemassa olevia rakenteita ja toimintatapoja yhteistyössä sinun tai tiimisi kanssa johtaa toimiviin sekä yrityksen arvojen ja brändinmukaisiin uudistuksiin, joihin mukanaolijat sitoutuvat.

Me Puskalla erikoistumme yhteisölliseen konsultointimalliin, jossa tuomme koko sydämemme, osaamisemme ja verkostomme saman pöydän ääreen sinun tai tiimisi kanssa ja mietimme yhdessä keinoja kehittää teidän toimintaanne seuraavalle tasolle. Löydämme sinun ja tiimisi vahvat puolet ja opitte yhdessä vahvistamaan niitä osa-alueita, joissa kaipaatte lisätukea. Yhdessä ideoiminen nostaa energiatasoja, parantaa yhteistyöskentelyä ja motivoi osallistumaan projektiin aktiivisesti.

Erityistä meidän konsultoinneissamme on myös se, että mietimme jatkuvasti, ketkä muut voisivat auttaa sinua edistämään tavoitteitasi. Meillä on laajat verkostot ja keksimme ennakkoluulottomastitapoja yhdistää eri tahoja ja luomme mahdollisuuksia uudenlaisiin yhteistyöprojekteihin. Kuulummeuseisiin ammatti-, yritys- ja harrastusverkostoihin, kuten nuorkauppakamarit ja useat yhdistykset. Meillä on hyvä käsitys, millaista yhteistyötä kunkin tahon kanssa voisi ideoida järjestettäväksi ja olemme ilolla synnyttämässä tällaisia projekteja. Meidän kauttamme voi siis löytää myös uusia yhteistyökumppaneita 😊

 

Huomioimme ehdotuksissamme sekä budjetinettä tarpeet ja toiveet, ehdotuksemme ovat aina keskusteltavissa ja haluamme kaikin hallussamme olevin keinoin auttaa sinua pärjäämään paremmin. Me kartoitamme tarpeesi ja teemme sinulle ratkaisuehdotuksen, mutta sinä olet ratissa ja valitset, mihin suuntaan ajetaan.

 

Kenelle PuskaPromotionin konsultaatiopalvelu sopii?

Konsultointipalvelumme soveltuu toimijoille, joilla on pieni toimistotiimi (alle 10 hlö) ja tarve pystyä huolehtimaan laaja-alaisesti erilaisista vastuualueista pienellä porukalla tai jolla on pieni ydintiimi jonkin tietyn projektin tai aihealueen ympärillä, vaikka muuten toimistolla olisikin runsaasti työntekijöitä.

Konsultaatiomme soveltuu mainiosti myös yksittäisille henkilöille, ei ole pakko olla tiimiä, että voi kehittää toimintaa 😊 Me voimme olla sinun tiimisi ja auttaa sinua, kun seinä tuntuu tulevan vastaan ja kaipaat ulkopuolista näkemystä auttamaan sinua eteenpäin!

Konsultaatiokokonaisuuden hinta on aina tapauskohtainen ja se määritellään palvelutarpeenkartoitustapaamisen perusteellaOtamme hinnassa huomioon kokonaistarpeen, toiveet sekä budjetin ja suunnittelemme niiden pohjalta ehdotuksen. Hinnat lähtevät arviolta n. tuhannesta eurosta ylöspäin.

Jo pienelläkinkonsultoinnilla voidaan saada aikaan isoja oivalluksia, innostumista jamotivoitumista omaan työhön, siksi hyvänmielen konsulttien kutsuminen työpaikalle kannattaa 😊

Non profit -toimijoille

Meidän toimintamme perusteena on vilpitönhalu auttaa ja tästä syystä meillä on oma hinnoittelumme non profit-toimijoille - Kysy siis reippaasti erikoishinnoittelua, jos sovit kuvioon 😊

Ota yhteyttä