Mitä onnistuneen virtuaalitapahtuman tuottaminen vaatii? 

Mietitkö mikä olisi paras tapa tuottaa virtuaalitapahtuma? Mikä alusta pitäisi valita? Miten varmistetaan tekniikan toimivuus? Miten saada ihmiset sitoutumaan ja osallistumaan? Me Puskassa autamme sinua konseptoimaan ja toteuttamaan onnistuneen virtuaalitapahtuman, selkeyttämään mitä mahdollisuuksia on tarjolla sekä pääsemään tavoitteisiisi 😊 Meillä on vilpitön halu auttaa ja perehdymme syvällisesti jokaiseen projektiin konsultatiivisella otteella. Mietimme, mikä tilaisuuden todellinen tarve ja tavoite on sekä miten projektin kautta saadaan toiminnalle paras hyöty ja lopputulos. Saat siis paljon enemmän kuin ”vain” tapahtuman rutiininomaisen toteutuksen! 

Tapahtumatuotannon ammattitaito on tärkeä pohja elämyksellisen ja mieleenpainuvan virtuaali- tai hybriditapahtuman toteuttamisessa.

Virtuaalitapahtuman toteutukseen kuuluu tapahtuman luonteesta riippuen paljon eri osa-alueita. Autamme sopivan teknisen ratkaisun valinnassa ja tarvittaessa kauttamme onnistuu mm. seuraavat:   

  • Koko tapahtumakonseptin ideointi ja luominen 
  • Yhteisöllinen tapahtuman tuotantotiimin koordinointi ja johtaminen 
  • Tapahtuma-alusta ja mahdolliset lisäsovellukset 
  • Tarvittava tekninen tuotanto ja laitteisto 
  • Ohjelman suunnittelu ja aikataulutus
  • Teknisten ajolistojen teko 
  • Kutsut 
  • Juonto / juontajan briiffaus 
  • Esiintyjät, kuvauslokaatio, somistus
  • Moderointi / moderaattoritiimi sekä erilaisiin kyberhyökkäyksiin varautuminen 

Lämminhenkiset vilpittömät visionäärit palveluksessasi 

Miten luoda virtuaalitapahtumasta vaikuttava kokemus? Idearikkaus on voimavaramme, ja työskennellessä kanssamme ei varmasti tarvitse toistaa vanhaa kaavaa 😊 Luodaan yhdessä jotakin uutta, hauskaa ja mieleenpainuvaa! Kävijäkokemuksen tärkeys korostuu virtuaalitapahtumassa ja se saattaa helposti jäädä taka-alalle kaikenlaisten teknisten yksityiskohtien varmistamisten lomassa. Me huolehdimme, että kävijöillesi jää tapahtumastasi innostava, positiivinen ja mieleenpainuva muistijälki! 

Yhteistyömme vahvuuksia ovat myös joustavuus, henkilökohtaisuus sekä laajat verkostomme. Mietimme, ketkä yhteisössämme voisivat auttaa ja tuoda tapahtumasi seuraavalle tasolle. Olemme ammattilaisia ja yhteistyö kanssamme takaa sen, että projekti viedään maaliin ajallaan ja onnistuneesti. Huolehdimme aikataulusta ja otamme vastuun projektista, niin te voitte keskittyä omaan ydinosaamiseenne ja bisnekseenne. Otamme toteutuksessa huomioon myös teidän resurssit ja tarpeet. Lisäksi autamme ja koulutamme mielellämme teidän osaajianne tai projektissa mukana olevia vapaaehtoisia sekä olemme tukena tarvittaessa muissakin asioissa 😊 

Virtuaalitapahtumat tulevat eri kokoisissa ja muotoisissa paketeissa. Lue tästä, kuinka toimme tuhansien perheiden kesän kohokohdan Lasten Festarit -tapahtuman verkkoon. 

Ota yhteyttä