Yritysjuhlat ja muut yritystapahtumat

Haluatko takuuvarmasti onnistuneet yritysjuhlat vahvalla teemalla? Onko sinulle tärkeää, että yrityksesi arvot, brändi ja työntekijöidenoma kädenjälki näkyvät juhlissa? Me puskalaiset toteutamme mielellämme sinun ja tiimisi vision mukaisen juhlan, jossa pääsette itse loistamaan teille sopivissa osa-alueissa ja me huolehdimme kokonaisuuden. Näin aikaansaamme yhdessä juuri teidän näköisenne ja makuisenne juhlat, joissa kaikilla on hauskaa!

Meidän mielestämme parhaat bileet eivät välttämättä vaadi jättimäistä budjettia tai maailmanluokan esiintyjiä. Toki jokainen tapahtuma vaatii taloudellisiakin satsauksia, mutta tärkeintä on kasvattaa yhteenkuuluvuuden tunnetta tiimin sisällä ja tuoda juhliin sellaisia elementtejä, jotka ovat teidän toimintanne näköisiä ja kokoisia. WAU-efektin voi luoda monella tapaa ja kokonaisfiilis ratkaisee, mitkä juhlat jäävät mieleen! Hyvissä juhlissa viihtyy loppuun asti ja jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi. Sellaisia PuskaPromotionin juhlat ovat!

Olemme parhaimmillamme yritysten tai yhteisöjen juhlissa, joihin odotetaan 100+ henkilöä. Se on lukumäärä, jolle kannattaa jo ottaa ammattilainen mukaan tiimiin. Mieluusti teemme myös pienempiä tai osatoteutuksia tai pidämme sparraussession tapahtumalle ja sen myötä yhdessä selvitämme, millainen palvelukokonaisuus olisi teille paras vai teettekö lopulta kuitenkin mieluiten itse.

 

Elämyksellisiä työhyvinvointitapahtumia

Kyllästyttääkö mennä aina keilamaan tai tehdä jotain muuta ”tuttua ja turvallista” yrityksen tyhy-päivänä? Haluaisitko oppia jotain uutta ja saada työkaluja myös työpäivän ulkopuoliseen elämään? Me tarjoamme lämminhenkisiä tyhy-päiviä, joissa henkilöstö pääsee itse tekemään ja kokemaan uusia asioita sekä viettämään hauskan päivän hyvässä seurassa. Tyhy-päivässä voivat näkyä myös yrityksen arvot ja strategia!

Hyvässä tyhy-päivässä porukka hitsautuu yhteen, innostuu ja myös heittäytyy, sillä pelkällä mukavuusalueella hengailu ei kehitä ketään. Itsensä kehittäminen on hauskaa!

Työntekijöiden työssäjaksaminen ja -viihtyminen ovat avainasemassa yrityksen menestyksen mahdollistamiseksi. Hyvinvoiva porukkaa tekee tulosta, pysyy firmassa ja keksii yhdessä ratkaisuja ongelmatilanteissa.

Yllätyksellisiä yritystilaisuuksia seminaareista kokouksiin

Myös virallisissa yritystilaisuuksissa voi viihtyä ja yllättyä. Onnistunut yritystilaisuus pitää sisällään tiukan asian lisäksi myös muita elementtejä, jotka tuovat tilaisuuteen vaihtelevuutta, yllätyksellisyyttä ja saavat yleisönviihtymään. Kehitämme kanssanne yhdessä konseptin, joka vie asiasisällönmaaliin ja jää myös tunnetasolla osallistujien mieleen.

Avaimia onnistuneeseen yritystilaisuuteen ovat tarkka tavoitteenasetanta ja huolellinen ennakkosuunnittelu niin markkinoinnissa, myynnissä kuin itse tapahtumantuottamisessakin. Suunnittelun piiriin on hyväottaa tilaisuuden koko konsepti ja brändi, kaikki tiedottaminen ja viestintä niin sisälle kuin ulos, visuaalinen ilme, ohjelma esiintyjineen (asia ja tunteet huomioiden),

Meillä on kokemusta monenlaisten yritystilaisuuksien tuottamisesta asiantuntijaseminaarista koulutusviikkoon, kansallisesta konferenssista kauppiaskokoukseen sekä verkostoitumistilaisuudesta vuosikokoukseen. Suunnitellaan yhdessä teille toimiva kokonaisuus!

Kenelle PuskaPromotionin yritystapahtumat sopivat?

Kaikille yrityksille ja järjestöille, joiden tilaisuuksiin on odotettavissa vähintään satakunta osallistujaa, ja jotka haluavat omiin tilaisuuksiinsa lämminhenkisen ja ystävällisen tunnelman, hyvää fiilistä osallistujille ja onnistuneet järjestelyt.

Kuten olemme jo kertoneetkin, erikoistumme yhteisöllisyyreen ja voitte halutessanne vastata joistain tapahtuman osa-alueista itsenäisesti, joistain yhteistyössä meidän kanssamme ja jotkin osa-alueet voimme hoitaa kokonaisuudessaan itse. (Toki tuotamme ilolla tilaisuuksia myös täysin avaimet käteen -periaatteella!)

Olemme luotettava, idearikas, lämminhenkinen ja tehokaskumppanisi yritysjuhlissa ja yritystapahtumissa!

Muistathan: Teemme tapahtumia yhteisöllisesti ja budjettilähtöisesti ja suunnittelemme yhdessä kanssasi juuri sinunbudjetillesi sopivan ratkaisun 😊

Ota yhteyttä