Varaa maksuton kartoitus

Mietitkö, voisimmeko olla avuksi teille? Onko teillä tarve avulle, mutta et ole varma, miten lähteä työstämään tarjouspyyntöä ja mitä kaikkea ottaa huomioon? Oletko epävarma, onko projektisi budjetissa tilaa ulkoistukselle? Tilaa meiltä maksuton palvelutarpeen kartoitustapaaminen ja me autamme sinua arvioimaan tilanteesi! Kartoitus voidaan tehdä joko etäyhteydellä tai paikan päällä.

Se, että tulemme käymään ja juttelemme teidän tilanteestanne, ei maksa mitään eikä sido sinua mihinkään  Jos kuitenkin tapaamisen perusteella päädymme tekemään sinulle palveluehdotuksen, olemme jo kerran keskustelleet siitä kanssasi ja pystymme huomioimaan jo alkuvaiheessa sekä yrityksenne nykytilanteen, tahtotilan että käytettävissä olevan budjetin. Näin saat paljon paremmin tarpeitasi vastaavan ehdotuksen ja vielä itsellesi vaivattomalla tavalla, ilman yksinäistä pähkäilyä ja epävarmuutta

Lähettämällä tämän lomakkeen luovutat meille henkilötietojasi, joita säilytämme ja käsittelemme tietosuojaselosteen mukaisesti.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.