Usein kysyttyjä kysymyksiä

1.)   Apua, en ole koskaan palkannut tapahtumatuottajaa. En tiedä yhtään, mistä aloittaa.

Hei, onneksi olkoon: olet JO aloittanut, kun luet tätä! 😊 Ei mitään hätää eikä mitään noloa, jokainen tekee jotain joskus ensimmäisen kerran. Oli mielessäsi mitä tahansa, voit olla meihin yhteydessä ja muotoilla mietteesi juuriomalla tavallasi. Me palaamme suuntaasi ja autamme yhdessä muovaamaan tarpeesi sanoiksi. Emme laita mitään hintalappua tälle ilmaiselle kartoitukselle! Jos se tuntuu hyvältä ajatukselta, voimme sitten ottaa kanssanne sparraussession, jossa käydään läpi ihan kaikki ja luodaan yhdessä suunnitelma, miten tapahtuma tehdään. Sekään ei ole kallis sijoitus. Sen myötä voimme edetä tekemään yhteistyötälaajemminkin tai sitten olette jo saaneet meidän avullamme osaamisen ja työkalut jatkaa eteenpäin. Kanssamme voit siis edestä askel kerrallaan ilman valtaviasitoumuksia. Ja mitään aiempaa osaamista tai hienoa sanastoa ei tarvita. Sinä hallitset juuri sinun oman ammattisi asiat ja me emme hallitse niitä ja sitä varten me teemme mielellämme tapahtumatuotannon sinulle!

2.)   Kenelle PuskaPromotionin palvelut sopivat?

Teemme hyvin laajasti yrityksille, järjestöille ja yhteisöille. Erikoistumme kolmannelle- ja julkiselle sektorille. Meillä on runsaasti kokemusta myös kuntien ja kaupunkien kanssa toimimisesta. Aina kannattaa olla meihin yhteydessä ja kysyä juuri se asia, joka mietityttää, oli minkä taustan toimijatahansa!

3.)  Teettekö yksityistapahtumia?

Ensisijaisesti teemme niin sanotusti business to business. Eli emme ole erikoistuneet yksityistapahtumiin. Osaamme kyllä vinkata taitavia juhlasuunnittelijoita ja yrityksiä yksityisjuhliin! :-)

4.)   Miten hinnoittelette työnne?

Tapahtumatyön hinnoittelemme pääsääntöisesti tuntimääränä, joka laskutetaan toteutuneen mukaan. Olemme hioutuneet aika taitaviksi arvioimaan työn määriä yhteisen keskustelun perusteella, joten arvioihimme voi luottaa. Jos suunnitelmat matkan varrella kasvavat ja asiakas toivoo meiltä enemmän työtä kuin mihin alun perin lähdettiin, tuntimäärää on helppo kasvattaa. Alihankintapalvelut varaamme aina ennen kuin liitämme ne tarjoukseemme, joten niiden hinnat ovat tiedossa ennakkoon.

Asiantuntijapalvelumme hinnoittelemme yleensä paketteina, jotka suunnittelemme kuultuamme toiveenne ja tarpeenne ja ne ovat sen jälkeen fiksattuja kokonaisuuksia.

5.)   Uskaltaako teitä lähestyä oma budjetti edellä?

Kyllä! Meitä motivoi aina hyvä yhteistyö ja mahdollisuus saada aikaan jotain hyvää tiimeissä ja yksilöissä. Jos teillä on olemassa tarkka maksimisumma, kerro se meille rohkeasti, ja me kerromme takaisin, mitä sillä voisi parhaiten saada meidän kanssamme. Kerromme myös, jos summa ei ole realistinen suunnitelmienne suhteen ja voimme ehdottaa, miten kannattaisi edetä.

6.) Mitä jos suunnitelmat muuttuvat matkan varrella?

Meidän kanssamme voi aina ja joka tilanteessa ottaa puheeksi, jos suunnitelmat muuttuvat. Katsomme sitten yhdessä kanssanne tilanne kerrallaan miten toimitaan. Kerromme peruutusehtomme avoimesti siinä vaiheessa, kun teemme tarjouksen.

Ota yhteyttä