Olemme lämminhenkinen tuotantotoimisto PuskaPromotion. Rakennamme hyvänmielen tapahtumia erilaisista yritystilaisuuksista suuriin yleisötapahtumiin. Meiltä lutviutuvat niin elämykselliset pikkujoulut, yhteishenkeä kohottavat tyhypäivät kuin ammattimaiset seminaaritkin. Myös työnantajamielikuvaa kohottavat tapahtumat perhepäivistä rekrymessuihin ovat sydäntämme lähellä.

Tapahtumatuotannon lisäksi autamme asiakkaitamme konsultoiden ja kouluttaen yhteisöllisyyden, tapahtumatuotannon, markkinoinnin sekä myynnin perusteisiin. Konsultoimme myös asiakkaitamme yleisessä toiminnan kehittämisessä lempeästi ja henkilökohtaisesti, koko sydämellämme. Idearikkautemme on laajalti tunnustettua ja arvostettua. Kaiken tämän toteutamme yhteisöllisellä otteella, tuoden laajat verkostomme ja koko osaamisemme asiakkaidemme käyttöön.

Uskomme siihen, että yhdessä tulee parempi lopputulos

Erikoistumme yhteisölliseen toimintatapaan ja osallistamme asiakkaidemme henkilöstöä heidän resurssiensa mukaan osaksi projektia – Näin saamme osallistujat sitoutumaan tapahtumaan ja asiakkaidemme näköisiä kokonaisuuksia aikaiseksi, sillä yhteistyössä on voimaa  Meille joustavuus merkitsee sitä, että emme käännä selkäämme pienemmillekään projekteille. Meiltä saat tarpeidesi mukaiset ratkaisut, oli kyseessä sitten osa projektista tai avaimet käteen -toteutus. Takanamme on jo satoja projekteja, niin onnistumisia kuin oppimiskokemuksiakin, ja ideoita uusista projektimahdollisuuksista putkahtelee tiimimme mieliin päivittäin! Voimme tulla kanssasi ideoimaan ja kehittämään projekteja tai tuottamaan koko kokonaisuuden yhteisöllisellä otteella – Katsotaan yhdessä, mikä ratkaisu palvelee sinun tarpeitasi parhaiten

Luova kollektiivimme heittäytyy ja ottaa haasteen vastaan

Olemme vuosien varrella keränneet valtavasti kokemusta erilaisista projekteista ja hypänneet rohkeasti aina uudenlaisten haasteiden kimppuun. Emme ole jääneet tuleen makaamaan vaan olemme heittäytyneet, ideoineet ja haastaneet asiakkaitamme kokeilemaan itsekin uutta ja kasvamaan yhdessä kanssamme

Vuosien etsintätyön tuloksena olemme löytäneet omat vahvuutemme, jotka sijoittuvat erityisesti yhteisöllisen työskentelytavan ja lämminhenkisten elämysten alueille. Idearikkautemme on yksi toimintamme kulmakivistä ja yhdistämme kaikkeen toimintaamme luonnollisesti rautaista ammattitaitoa omilta erikoisaloiltamme. Haluamme aidosti auttaa ja mietimme kaikessa toiminnassamme asiakkaamme parasta, olemme vastuunkantajia ja rohkeita kyseenalaistajia, mutta emme ilkeitä dissaajia  Etsimme jatkuvasti uusia asiakkaita, jotka haluavat kehittää toimintaansa ja joita ei pelota löytöretkeillä löytääkseen aarteen.

Olisitko Sinä meidän uusi yhteistyökumppanimme? Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus yhdessä

PuskaPromotionin vastuullisuus

Olemme arvolähtöinen osuuskuntayritys ja vastuullisuus on tärkeimpiä arvojamme. Teemme päivittäin toimia ja valintoja, jotka pienentävät hiilijalanjälkeämme. Pyrimme valitsemaan yhteistyötahomme, kuten alihankkijat ja asiakkaamme siten, että jaamme yhteiset arvot. Teemme myös paljon yhteistyötä pro bono -pohjalta mm. sellaisten toimijoiden kanssa, jotka edistävät ilmastonmuutoksen hillitsemistä omalla toiminnallaan.

Tässä muutamia käytännön tekojamme ilmastonmuutoksen hallitsemiseksi:

 • Meillä on säännöllinen viikoittainen etätyöpäivä toimistolle kulkemisen sijaan.
 • Teemme vain tarpeelliset hankinnat ja mietimme aina voisiko kyseisen hankinnan tehdä kierrätettynä.
 • Uudelleenkäytämme materiaaleja ja keksimme niille uusia käyttötapoja. Kierrätämme, tuunaamme ja uudistamme.
 • Suurin vuosittainen tapahtumatuotantomme, Lasten Festarit, tekee tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden kanssa jätteiden lajittelussa ja kasvavan sukupolven valistamisessa ekologisiin valintoihin. Mietimme joka vuosi uusia keinoja tehdä tapahtumatuotannosta ekologisempaa.
 • Vältämme turhaa tulostamista.
 • Emme pidä valoja turhaan päällä.
 • Olemme säätäneet toimiston lämpötilan kohtuulliseksi ja jäähdytämme ensisijaisesti tuulettamalla.
 • Valmistamme lounaan yhdessä ja käytämme jääkaapin ruokajämiä minimoiden ruokahävikin.
 • Lajittelemme toimistomme jätteet huolellisesti.

COVID19 ja turvallisuus

Olemme tapahtumatuotannon pitkäaikaisia ammattilaisia ja turvallisuusasiat otetaan aina tuotannoissamme vakavasti. Tässä muutamia tapoja, joilla varmistamme järjestämiemme tapahtumien turvallisuuden koronatilanteessa:

 • Olemme laatineet turvallisten tapahtumien ja promootiotilaisuuksien toimenpidelistan yhteistyössä Uudenmaan alueen vastaavan infektiolääkärin kanssa.
 • Pääperiaatteena kaikissa tilaisuuksissa on riittävistä turvaetäisyyksistä huolehtiminen, erinomainen hygienia (kosketuspinnat, henkilökohtainen käsihygienia ja oikea yskimisprotokolla) sekä viimeisenä silauksena kasvomaskit kaikilla henkilökunnan jäsenillä
 • Koulutamme henkilökuntaamme, jotta heillä on erinomaiset valmiudet
  • huolehtia henkilökohtaisesta koronahygieniasta (käsien puhtaus, yskimisprotokolla)
  • pukea, käyttää ja poistaa kasvomaskin hygieenisesti ja vaihtaa maskin riittävän usein
  • pitää sopivaa etäisyyttä asiakkaisiin ja auttaa muita huolehtimaan turvaetäisyyksistä ystävällisellä asiakaspalveluasenteella
  • huolehtia alueen kosketuspintojen desinfioinnista asianmukaisesti
 • Nollatoleranssi kipeänä töihin tulemiseen, kaikki vähänkään sairastuneet työntekijät käyvät koronatestissä ennen töihin paluuta ja tekevät lähikontaktia vaativia töitä vasta negatiivisen testituloksen saatuaan. Tapahtumissamme ei siis työskentele oireisia työntekijöitä.

Haluamme omalla esimerkillämme olla rakentamassa vastuullisempaa yritysmaailmaa ja luomassa yhteistyötä eri toimijoiden välillä.

Doris Tuohimaa
Hallituksen puheenjohtaja, yksi perustajista
Mother of Puska & Creative Queen
Tapahtumatuotanto, myynti-ja tapahtumatuotantokoulutukset, konsultaatio
+358 40 867 9805
doris.tuohimaa@puskapromotion.fi
Sirkku Hoikkala
Hallituksen jäsen
Angel of Events
Tapahtumatuotanto, HR
+358 44 250 4975
sirkku.hoikkala@puskapromotion.fi
Janne Simola
Godfather of Happenings
Tapahtumatuotanto, konsultointi
+358 45 600 5162
janne.simola@puskapromotion.fi
Janita Korva
Hallituksen jäsen
janita.korva@puskapromotion.fi
Anton Nyman
Hallituksen jäsen
+358 41 568 7566
anton.nyman@puskapromotion.fi
Mina Koskenkorva
Hallituksen jäsen
Tapahtumatuotanto
mina.koskenkorva@puskapromotion.fi
Noura Mekhane
Osuuskunnan jäsen
noura.mekhane@puskapromotion.fi
Hilla Leikas
Osuuskunnan jäsen
hilla.leikas@puskapromotion.fi