Perhepäivä kutsuu perheet työpaikalle!

Uskomme, että yritysten Perhepäivät parantavattyöntekijöiden sitoutuneisuutta yritykseen, lisäävät kiinnostusta yritykseentyöpaikkana, rakentavat positiivista työnantajakuvaa lapsille pienestä pitäensekä antavat mahdollisuuden välittää ulospäin perhemyönteistätyönantajamielikuvaa.

Perhepäivä on myös erinomainen tapa viettää yrityksen virkistyspäivää. Lasten paikalla olo toimii luontevana jäänsärkijänä ja antaa ”tekosyyn” itsekin nauttia hauskoista aktiviteeteista lapsenomaisella riemulla! Perhepäivät mahdollistavat myös lapsettomille työntekijöille osallisuuden kokemuksia lasten kanssa ja luovat positiivista mielikuvaa lasten arvostuksesta yrityksessä.

Järjestämällä perhepäivän yritys viestii myönteisestä suhtautumisesta perhe-elämän ja työn yhdistämiseen sekä rakentaa siltoja tulevien työntekijäsukupolvien ja työnantajan välille.

Perheet kannattaa kutsua työpaikalle paitsi tutustumaan yrityksen toimintaan ja viettämään hauska päivä, myös esimerkiksi testaamaan yrityksen uusia tuotteita tai palveluita ja antamaan niistä palautetta. Kukapa antaisi suorempaa palautetta kuin lapset? Keksitään yhdessä tapa kertoa uusista palveluista ja tuotteista lapsille sopivalla tavalla, saatu palaute tuo varmasti kehitystiimin puntaroitavaksi uusia katsantotapoja ja tuoreita näkökulmia 😊

Valmis räätälöitävä konseptimme tekee perhepäivän toteuttamisesta helppoa

PuskaPromotionin Perhepäivä on kaikille yrityksen työntekijöille ja heidän perheenjäsenilleen yhteinen kiva tapahtuma, jossa perheet pääsevät yhdessä paitsi tutustumaan vanhempien työpaikkaan myös osallistumaan hauskoihin aktiviteetteihin. Perhepäivä voidaan järjestää ympäri vuoden ja se voidaan toteuttaa niin yrityksen omissa tiloissa, muualla sisätiloissa kuin ulkonakin.

Perhepäivän toteutuksessa huomioidaan aina asiakkaan tarpeet, asiakkaan oma toiminta, budjetti, kohderyhmä ja toiveet. Harkitulla tavoitteenasetannalla luodaan onnistuneita tilaisuuksia.

Me olemme lapsiperhetapahtumien ammattilaisia jarepertuaaristamme löytyy sopivia aktiviteetteja vauvoista teineihin jaaikuisillekin haluttaessa hauskaa tekemistä ja kokemista yhdessä lasten kanssa.Meiltä saat koko paketin avaimet käteen -periaatteella, jolloin konsepti onsuunniteltu eheäksi ja meiltä löytyy iso valikoima toimivaksi testattujaaktiviteetteja, joista valita itselle sopivin kokonaisuus. Teemme myös täysinräätälöityjä tapahtumia niitä haluaville yrityksille.

Perhepäivät lisäävät yhteisöllisyyttä yrityksessä ja perheiden sisällä

Osa Perhepäivän aktiviteeteista tehdään läheisessäyhteistyössä yrityksen työntekijöiden kanssa, jolloin myös he pääsevät osaksitapahtumaa ja toteutus on varmasti yrityksen arvojen ja arjen näköinen 😊Ajatus oman tai kollegan perheen ilahduttamisesta tuo yritykseen positiivisentekemisen meiningin ja iloinen yhdessä tekeminen auttaa tiimityöskentelyämuissakin projekteissa.

Anna asiasta kiinnostuneiden rohkeasti ideoida ja toteuttaa sisältöjä Perhepäivään, sillä työskenteleminen yhdessä normaalityöarjesta poikkeavan teeman äärellä lisää luovuutta, tuo vaihtelua ja voi tuoda uusia ideoita myös omaan arkityöhön. Me autamme tiimiä pääsemään tavoitteisiin ja varmistamme Perhepäivän ammattimaisen toteutuksen 😊

Lapsiperhearjen ja työelämän yhdistämistä pidetään vaikeana asiana, eivätkä perheasiat tunnu kuuluvan työarkeen millään tavalla. Ole osa muutosvoimaa – Järjestä Perhepäivä yhdessä meidän kanssamme!

Lasten ja puolisoiden mahdollisuus tutustua toisen vanhemmantyöhön parantaa lasten suhtautumista työelämään ja antaa perheelle uusiakeskustelunaiheita kotiin. Vanhemman työ tuntuu lapsista konkreettisemmalta jasaattaapa joku nuorista innostua hakemaan kesätöihin tai työharjoitteluunkinyritykseenne.

Työntekijöille on tärkeää kokea, että heidän perhe-elämäänsä ei pidetä työpaikalla rasitteena vaan että perhe on tärkeä arvo ja voimavara, josta saa olla ylpeä ja joka saa näkyä myös työpaikalla. Perhepäivät ovat siis kannattava satsaus tulevaisuuteen ja henkilöstön työssä viihtymiseen 😊

Kenelle PuskaPromotionin perhepäivät sopivat?

PuskaPromotionin Perhepäivät sopivat kaikille yrityksille jajärjestöille, joiden Perhepäivään on odotettavissa vähintään 50 osallistujaa.Osaamme järjestää myös suuren luokan festarit, joten yleisömäärä voi ollavaikka tuhansia, se ei ole meille ongelma! Hauska Perhepäivä saadaan aikaiseksiosallistujamäärästä riippumatta 😊

Perhepäivä on hyvä mahdollisuus viestiä toimijanperheystävällisyydestä ja arvoista sekä rakentaa positiivista brändimielikuvaa.Perhepäivä voi toimia myös rekrytoinnin kanavana, mikäli työntekijöidenperheissä on paljon nuoria – Konseptimme on hyvin joustava!

Meiltä saat onnistuneet perhepäivät esimerkiksi Lapsi mukaan töihin -päiväksi tai milloin vain ympäri vuoden :)

Perhepäivän hinta 100 lapsiosallistujalle avaimet käteen -toteutuksena on n. 7500 € + alv 24 %. Vanhempien ja muiden aikuisten osallistujien määrää ei ole rajoitettu, mutta heille ei ole varattu herkkutarjoiluja (toki ne on saatavilla lisämaksusta tai yritys voi järjestää aikuisille omat tarjoilut 😊). Mikäli lapsia on korkeintaan 150, hinta nousee vain n. 700 €. Mitä enemmän lapsia, sen pienempi hinta per osallistuja 😊 Perhepäivä kestää 4 tunnin ajan ja sisältää herkkutarjoiluja, kuten esimerkiksi vihannestikkuja ja dippia sekä suklaaputouksen, johon voi dippailla erilaisia hedelmiä. Ohjelmaa on 7 eri aktiviteettipisteellä, päivän aikana on 4 erillistä ohjelmanumeroa (joista yksi on yrityksen työntekijöiden suunnittelema ja toteuttama ohjelmanumero) ja koko päivä huipentuu lasten hohtodiskoon! Lapset pääsevät purkamaan energiaansa, tekemään käsillään, herkuttelemaan, rentoutumaan ja jokainen saa pienen muistiaisen mukaansa Perhepäivästä. Hauskat muistot ja jutunaiheet ovat taattuja pitkäksi aikaa tulevaisuuteen!

Joko kutsutaan perheet teidän työpaikalle? 😊
Ota yhteyttä