ToimistoSissien vuosikymmenen parhaat juhlat

ToimistoSissit on toimistoalan ammattilaisten, sihteerien ja assistenttien verkosto tiedon, kokemuksien ja vinkkien jakamiseen. Verkoston täyttäessä 10 vuotta haluttiin yhteistä taivalta juhlistaa sekä Assistenttityön Upea Tulevaisuus -seminaarilla sekä upealla juhlagaalalla. Tapahtumat tuotti yhteisöllisesti ja langat käsissä pitäen PuskaPromotion 😊

Ammattiylpeyttä nostava seminaari ja ihastuttava iltagaala

ToimistoSissien10-vuotisseminaari ja juhlagaala keräsivät yhteen verkoston jäseniä,partnereita ja muita yhteistyökumppaneita arvostamaan assistenttityötä javiettämään yhdessä juhlavaa iltaa gaalatunnelmissa. Molemmat tilaisuudetpidettiin Radisson Blu Seasiden Valimo-salissa ja tilaisuuksien välissävieraita palveli yläkerran saunatiloihin rakennettu hemmottelulounge sekäalakerran aulan trade show.

Seminaariosuus olivahvasti ToimistoSissien omaa tuotantoa sisällöllisesti ja lavalle saatiinkiinnostava kattaus puhujia ja panelisteja keskustelemaan assistenttityöntulevaisuudesta. Seminaarin huipensi Asennemuija Jenni Janakan napakkapuheenvuoro, joka heitti kiltin tytön syndrooman ikkunasta ulos!

Seminaarin jälkeenvierailla oli mahdollisuus nauttia hemmotteluhoidoista ja tutustuaToimistoSissien partnereihin trade showssa. Trade showssa oli runsaastierilaisia kilpailuja, joihin Sissit voivat osallistua ja voittaa mahtaviapalkintoja. Tällä välin tiimimme ahersi yhdessä Sissivapaaehtoisten kanssa Valimo-salissailtagaalan somistusten sekä esiintyjien soundcheckien kimpussa.

Seminaari muuttuijuhlagaalaksi hengästyttävän nopeasti kahden tunnin siirtymäajalla ja vieraitavastaanotti arkiasustaan upeaan juhla-asuun vaihtanut Valimo-Sali! Toteutimmesaliin juhlallisen ja sissimäisen tunnelman pinkeillä värivaloilla,ihastuttavilla ilmapallosomisteilla ja kauniilla detaljeilla illallispöydissä.Illan teemana oli Sydämeni Sissit ja se näkyi sekä somistuksessa, ohjelmassaettä juhlan ilmapiirissä.

OtteitaToimistoSissien palautteista:

”Erinomaisestijärjestetty juhla! Täys10! Kaikki sujui ajallaan ja ruokailu järjestettyhienosti niin, ettei heti syöty kaikkia ruokia peräkanaa vaan oli sitä ohjelmaavälissä.”

”Hyvä asiaohjelma, lämminhenkinen tunnelma ja hyvä ruoka”

”Iloisuus, yhteisöllisyys, hyvä seminaariosuus ja ihana iltaosuus, kaikki mukana osallistumassa!”

”Paljon onnistumisia, loistava yhteishenki! Oma ehdoton suosikki on Tanssii Tähtien kanssa opettajien tanssi.”

Hemmottelulounge helpotti juhliin valmistautumista

Tuotimme Radissonin yläkerran ihanaan saunaloungeen hemmotteluosaston, johon vieraatolivat voineet ennakkoon varata itselleen hoitoajan pikameikkaukseen,pikakampaukseen, hierontaan tai kynsilakkaukseen. Kokeneet ammattilaishoitajattekivät vieraille tiiviiseen tahtiin viimeiset silaukset juhlalookiin taitarjosivat kiireen keskelle hetken rentouttavan hengähdyshetken hieronnanavulla. 

Teemme yhteistyötä Fysioterapia-alan näkövammaiset FAN ry:n kanssa ja tapahtumiemme hierontapalvelut tuottavat näkövammaiset fysioterapia-alan ammattilaiset. FANin tehtävänä on edistää näkövammaisten mahdollisuuksia toimia fysioterapia-alalla tasavertaisina muiden toimijoiden kanssa ja tuemme heitä heidän tehtävässään tarjoamalla näkövammaisille hierojille keikkatöitä tapahtumissamme.

Upea ohjelma loi pisteen i:n päälle iltagaalassa

Vastasimmetilaisuudessa myös illan ohjelman kartoittamisesta, kiinnittämisestä jaosittain myös ohjelman tuottamisesta. Kävimme läpi kaikki ToimistoSissienantamat ohjelmasuositukset yhdessä Sissien vapaaehtoisen juhlatiimin kanssa javalikoimme listalta tilaisuuteemme parhaiten sopivat kandidaatit. Tämän lisäksitoimme tapahtumaan täysin uusia kykyjä, jotta Sissit pääsisivät näkemään myösjotain uutta ja raikasta 😊

Tuotimmeitse tapahtumaan esiintymään monilahjakkaan Keltuman, improvisoivan drag-artistiPeach VaDelman sekä PuskaPromotionin oman DJ Antonin, joka pisti juhlaväentanssijalan vipattamaan sekä vastasi illan äänimaailmasta esitysten välillä.

PuskaPromotioninoma laulajalahjakkuus Doris Tuohimaa toimi sekä seminaarin että iltagaalanjuontajana ja yllätti yleisön esittämällä lauluesityksen Tanssii Tähtien Kanssa-ohjaajien Matti Puron ja Krista Mäkelän tanssiesityksen siivittämänä sekähyppäämällä laulutehtäviin parin biisin ajaksi myös The Slipoversin keikanaikana! Tämänkaltainen spontaani tai ennakkoon suunniteltu yllätyksellisyys onjuhlissamme tyypillistä 😊

Juhlatapahtuma kokonaisuutena 4,65/5

Iltagaalan ohjelma 4,25/5

Tapahtuman tunnelma 4,65/5

Tapahtuma toteutettiin vahvassa yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa

Me PuskaPromotionillaolimme päätuotantovastuussa, vastasimme tilaisuuksien onnistumisesta ja myösvapaaehtoistiimin johtamisesta kumppanihankintaan, markkinointiin ja tapahtumankäytännön järjestelyihin liittyen. Tilaisuus suunniteltiin ja toteutettiinvahvassa yhteistyössä tilaajan ja vapaaehtoistiimin kanssa. Työnjako tapahtumantuotantotöissä jaettiin joustavasti jokaisen resurssien ja osaamisalueidenmukaisesti, tarjosimme taustatukea tekemiseen ja sparrausta uusien alueidenhaltuunottoon sekä hoidimme kokonaisuudessaan sellaisia osa-alueita, joihin eiriittänyt vapaaehtoisresursseja. 

Me kannoimme vastuun, että tilaisuudet onnistuivat kokonaisuudessaan ja tapahtumatuotanto eteni suunnitelman mukaisesti aikataulussa. Sitouduimme auttamaan ja kannustamaan isoa tiimiä tuottamaan Sissien vuosikymmenen parhaat bileet ja se kannatti!

Yhteisöllisyys määritteli tilaisuuksia alusta loppuun, mukana oli suuri joukko ToimistoSissienpartneriyrityksiä, Sissien suosittelemia esiintyjiä ja alihankkijoita sekäSissien omia vapaaehtoisia. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjesti lisäksiavuksemme tehokkaita ja omatoimisia opiskelijavapaaehtoisia auttamaantapahtumapäivän käytännön tehtävissä. Me pidimme langat käsissämme jahuolehdimme, että kaikki sujui kuin ruusuilla tanssien 💚

”PuskaPromotion tuotti ToimistoSissien 10-vuotisjuhlat. Tapahtuma onnistui erinomaisesti! Arvostin yhteistyössämme erityisesti puskalaisten luotettavuutta ja sitoutumista projektiin. He tekevät mitä lupaavat ja ajattelevat asiakkaan parasta. Heiltä löytyy ideoita ja luovuutta. Puskalta asiakas saa konsultointiapua ja sparrausta kaikissa projektin vaiheissa tapahtuman ideoinnista markkinointiin. PuskaPromotionin toimesta esiintymässä olivat Keltuma, Peach VaDelma sekä PuskaPromotionin oma tanssimusaa tykittävä DJ Anton! Seminaarin ja iltagaalan energisenä laulavana juontajana toimi Doris Tuohimaa.”

-Taija Uusikumpu, Verkoston koordinaattori, ToimistoSissit

”PuskaPromotion tuotti ToimistoSissien 10-vuotisjuhlat. Tapahtuma onnistui erinomaisesti! Arvostin yhteistyössämme erityisesti puskalaisten luotettavuutta ja sitoutumista projektiin. He tekevät mitä lupaavat ja ajattelevat asiakkaan parasta. Heiltä löytyy ideoita ja luovuutta. Puskalta asiakas saa konsultointiapua ja sparrausta kaikissa projektin vaiheissa tapahtuman ideoinnista markkinointiin. PuskaPromotionin toimesta esiintymässä olivat Keltuma, Peach VaDelma sekä PuskaPromotionin oma tanssimusaa tykittävä DJ Anton! Seminaarin ja iltagaalan energisenä laulavana juontajana toimi Doris Tuohimaa.”
-Taija Uusikumpu, Verkoston koordinaattori, ToimistoSissit