Perheet valloittivat Haaga-Helian valtakunnallisena Kodin ja koulun päivänä!

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu halusi kutsua henkilöstönsä perheet tutustumaan Haaga-Heliaan ja luoda positiivista brändimielikuvaa lapsiperheystävällisenä toimijana. Apuun riensi Perhepäivää toteuttamaan PuskaPromotion 😊

Perhepäivä kouluteemalla!

Valtakunnallisena Kodin ja koulun päivänä Haaga-Helian Pasilan kampuksen valtasivat haagahelialaiset perheet. Päivän kouluteema näkyi erilaisilla hauskoilla tavoilla tapahtumassa. Osallistujat saivat tulla oman lukujärjestyksensä mukaan touhuamaan hauskoihin aktiviteettipisteisiin ja jokainen osallistuja sai päivän lopuksi itselleen ”todistuksen” osallistumisesta Perhepäivään. Ohjelma oli räätälöity teeman mukaisesti ja sisälsi mm. kampuskierroksen, jossa osallistujat pääsivät tutustumaan Haaga-Helian ihmeisiin ja oppimaan, mitä Haaga-Heliassa työskentelevä vanhempi tai puoliso tekeekään työkseen.

"Temppurata, jumppa, polaroidkuvaus, lasten kanssa touhuilu, kampuskierros, pomppulehmät, Rohkeusluento…” Kaikki nämä mainittiin kiitosta saaneina kohteina Haaga-Helian Perhepäivän palautekyselyvastauksissa – Monipuolinen sisältö kannattaa!

Huolehdimme, että kaikki tilaisuuden yksityiskohdat toteutuvat onnistuneesti ja vastasimme sekä kokonaisuuden suunnittelusta että tapahtumapäivän koordinoinnista ja isosta osasta käytännön toteutusta. Hyväksi havaittuun tapaan osa sisällöistä tuli suoraan Haaga-Helialta ja osan toteuttivat Puskan tiimin osaavat lapsitapahtumaekspertit.

Ohjelmaa monen ikäiselle lukujärjestyksen mukaan

Ohjelmaa löytyi sekä pienemmille että isommille: Tapahtumassa pääsi temppuilemaan temppuradalla, jumppaamaan lampaan kanssa, tekemään itselleen rannekorun ja vaikkapa päivittämään oman CV:n ja LinkedInin ammattilaisten ohjaamana. Kauniit kasvomaalaukset pystyi ikuistamaan valokuvauspisteellä, josta sai Polaroid-kuvan muistoksi ja rentoutumaan pääsi ohjatussa rentoutushetkessä. Itsensä pystyi myös kuvauttaa työhakemusta varten ammattilaisen toimesta ja hankkimaan itsevarmuutta työnhakuun, opintoihin tai elämään rohkeusluennolta. Ilman muuta tarjolla oli myös pientä purtavaa koko poppoolle, eihän tyhjin vatsoin jaksaisikaan temmeltää!

Perhepäivän osallistujien antama kokonaisarvosana 4,8/5

Haaga-Helian Perhepäivä oli erittäin pidetty osallistujien keskuudessa ja lähetti haagahelialaisille viestin siitä, että perheellisiä työntekijöitä arvostetaan ja mahdollisti se samalla myös brändimielikuvan rakentamista osallistujien keskuudessa. Saapa nähdä, kuinka moni lapsista hakee Haaga-Heliaan sopivaan ikään tultuaan? Tällaisesta mukavasta kokemuksesta ei ole siinä ainakaan haittaa ja hyvät muistot säilyvät pitkään😊

”PuskaPromotion toteutti Haaga-Helialle perhepäivän valtakunnallisena kodin ja koulun päivänä syksyllä 2018. Kutsuttuina olivat kaikki haagahelialaiset perheineen ja puskalaiset järjestivät meille kivan päivän toimintaamme sopivalla teemalla! Kävijät olivat ilahtuneita tapahtumasta ja tilaisuus järjestettiin arvojemme mukaisesti yhdessä toimien ja innostuneesti.” – Ari Nevalainen, viestintäpäällikkö, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

”PuskaPromotion toteutti Haaga-Helialle perhepäivän valtakunnallisena kodin ja koulun päivänä syksyllä 2018. Kutsuttuina olivat kaikki haagahelialaiset perheineen ja puskalaiset järjestivät meille kivan päivän toimintaamme sopivalla teemalla! Kävijät olivat ilahtuneita tapahtumasta ja tilaisuus järjestettiin arvojemme mukaisesti yhdessä toimien ja innostuneesti.”
– Ari Nevalainen, viestintäpäällikkö, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu