Lasten Festarit

Lasten Festareita juhlitaan vuosittain elokuun ensimmäisenä viikonloppuna Helsingin Hesperian puistossa. Yleisölle maksuton lastenkulttuuritapahtuma tavoittaa jo yli 25 000 kävijää ja tarjoaa monipuolisesti laadukasta lastenkulttuuria sekä erilaista tekemistä ja kokemista koko perheelle!

Lasten Festarit on yksi Suomen suurimmista lasten­kulttuuritapahtumista

Lasten Festarit on vuosittainen maksuton lastenkulttuuritapahtuma ja yksi Suomen suurimmista lastenkulttuuritapahtumista. Tapahtuman toteuttajana toimii PuskaPromotion ja teemme valtavasti työtä maksuttoman lastenkulttuurin puolesta järjestämällä vuosittain suuren luokan festivaalit, joihin jokainen lapsi ja läheinen voi osallistua lähtökohdista riippumatta.

Lasten Festarit kannustaa lapsia osallistumaan, liikkumaan ja nauttimaan laadukkaasta lastenkulttuurista. Tapahtuman ohjelmassa on musiikkia ja esittävää taidetta kolmella lavalla: päälavalla, amfiteatterin lavalla sekä open stagella, jossa kuka tahansa lapsi pääsee itse esiintymään!

Kävijöistä 93,6 % tulisi uudestaan 😊

Lisäksi alueella on n. 50 kävijöitä osallistavaa luovaa, liikunnallista ja hauskaa aktiviteettipistettä. Jokainen kumppani sitoutuu kumppanimaksun lisäksi järjestämään omalla osastollaan lapsille kivaa tekemistä – Näin kumppanimme mahdollistavat omalla panoksellaan sen, että festarit on täynnä hauskaa ja opettavaista näkemistä ja kokemista koko perheelle.

Saavutettavaa ja tasavertaista lastenkulttuuria pääkaupunkiseudulle

Teemme vuosittain valtavan ponnistuksen saavutettavan ja tasavertaisen lastenkulttuurin puolesta. Tapahtumamme ei tavoittele voittoa vaan ainoastaan sitä, että tapahtumanjärjestämisestä aiheutuvat kulut katetaan ja tapahtuma voidaan pitää yleisölle maksuttomana. On kunnia-asiamme mahdollistaa perheille maksuton elämys ja näin olla omalta pieneltä osaltamme tukemassa lapsiarkea. Lasten Festarit mahdollistaa myös lasten valistamisen esimerkiksi huomioimaan ympäristöasioita tai eläinten oikeuksia ja kannustaa kasvamaan aktiiviseen kansalaisuuteen.

PuskaPromotion kantaa kokonaisvastuun Lasten Festareiden toteutumisesta

Vastaamme tapahtumasta kokonaisvaltaisesti rahoituksesta tuotantoon, koordinointiin ja markkinointiin. Lasten Festareiden takana on lisäksi erityisesti tapahtumapäivänä iso joukko vapaaehtoisia, jotka mahdollistavat yhdessä kumppaneiden kanssa suuren luokan tapahtuman toteuttamisen. Me toimimme kokoavana voimana ja siltojen rakentajana vastaten tapahtuman onnistumisesta kokonaisuutena.

Koemme onnistuneemme Lasten Festareiden tuottamisessa paitsi yleisömäärissä, myös kokonaisuuden hallinnassa: Yleisöpalautteen kokonaisarvosana vuonna 2019 oli 4,2/5 ja kumppaneiden 4,5/5.

Jo ensimmäisenä vuonna järjestäessämme Lasten Festareita teimme yleisöennätyksen 15 000 kävijää ja olemme jatkaneet tätä menestyskulkua vuosina 2018 ja 2019. Vuonna 2019 Lasten Festarit keräsi yhteen jo yli 25 000 kävijää!

Lasten Festarit löytää seuraavista kanavista:

Verkkosivut: www.lastenfestarit.fi

Facebook: www.facebook.com/LastenFestarit

Instagram: @lastenfestarit www.instagram.com/lastenfestarit

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHkppFzH6CuGiwxytktfXPQ

Twitter: @LastenFestarit www.twitter.com/LastenFestarit

Lasten Festarit järjestetään seuraavan kerran la 1.8.2020 klo 10–16 Hesperian puistossa Helsingissä. Tervetuloa!

Haluatko saada tietää lisää tästä projektista? Ota rohkeasti yhteyttä doris.tuohimaa@puskapromotion.fi p. +358408679805.

”Hienosti järjestetty tapahtuma, paranee vuosi vuodelta.””Kivointa Lasten Festareilla oli monipuoliset ja mielenkiintoiset kojut sekä miten lapset oltiin huomioitu. Todella kiva kun lapsillekkin järjestetään kyseinen tapahtuma.” ”Hyvä sää, monipuolisesti kojuja ja ohjelmaa.”– Lasten Festarit kävijäpalautteita 2019

”Hienosti järjestetty tapahtuma, paranee vuosi vuodelta.”
”Kivointa Lasten Festareilla oli monipuoliset ja mielenkiintoiset kojut sekä miten lapset oltiin huomioitu. Todella kiva kun lapsillekkin järjestetään kyseinen tapahtuma.”
”Hyvä sää, monipuolisesti kojuja ja ohjelmaa.”