PuskaPromotionin koulutukset:

  • Näin teet tehokkaita somevideoita omalla puhelimellasi, kesto 4 h
  • Somen perusteet napakasti! Kesto 2,5 h (Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat, 1-2 kanavaa per koulutus)
  • Kaikki irti promoista ja messuista! Kesto 2,5 h
  • Puhelintyöskentelykoulutus, kesto 2,5 h
  • Rohkeuskoulu, kesto räätälöitävissä 45 min alkaen
  • Lisäksi teemme mieluusti räätälöityjä koulutuksia juuri sinun yrityksesi tarpeisiin - Ehdota ja kysy rohkeasti, osaisimmeko tuottaa juuri sinulle sopivan uuden koulutuksen 💚

Hyvä startti someen ja kännykkävideotuotantoon

Hirvittääkö some? Mikä ihmeen hashtag? Miten niitä videoitaoikein tehdään itse kännykällä? Ei haittaa, vaikka et tiedä mitään somesta taivideoiden tekemisestä – Me opetamme sinua 😊

Käytännönläheisissä koulutuksissamme pääset tuumasta toimeen ja opit tekemään asioita itse niin sosiaalisen median kuin kännykällä tuotettavien videoiden parissa. Meidän koulutuksemme ovat tunnettuja hyväntuulisuudestaan, selkeydestään ja siitä, että niissä todellakin rohkaistaan tekemään itse ja kokeilemaan uusia asioita.

Some on nykyään toinen todellisuus, joten siellä läsnä oleminen ja vaikuttaminen on tärkeä osa jokaisen yrityksen arkea. Koulutuksemme jälkeen osallistuja osaa tehdä toimivia postauksia eri somekanaviin ja hänellä on perusvalmiudet yrityksen somen hoitamiseen.

Tarjoamme somekoulutuksissamme hyvät perustiedot valittuihin somekanaviin (Instagram, Facebook, Twitter, Snapchat). Videopajassamme saat konkreettisia käytännön vinkkejä videoiden kuvaamiseen ja editointiin, opit myös käyttämään tarinankerrontaa sekä huomioimaan yrityksen brändin videoita tehdessä.

Messuosallistumiset ja tapahtumat ovat yrityksissä isoja panostuksia niin taloudellisesti kuin työajassakin mitattuna – Tarjoamalla henkilöstöllesi Puskan promokoulutuksen parannat kannattavuutta ja innostat tiimisi loistamaan kohtaamisissa!

Promokoulutuksemme jälkeen osallistuja sekä osaa että uskaltaa lähestyä asiakkaita yrityksen brändin ja arvojen mukaisesti, jättäen kestävän hyvän mielikuvan yrityksestä. Koulutuksemme lisää messu- ja tapahtumapanostusten kannattavuutta ja motivoi henkilökuntaa tekemään parhaansa yhteisen hyvän eteen. Koulutuksemme sopii myös antamaan hyvät perusvalmiudet jatkuvaan asiakaspalvelutyöhön. Innostava ja kannustava otteemme ei syyllistä ketään vaan tukee tiimiäsi vaativassa asiakaspalvelutehtävässä ja antaa työkaluja esimerkiksi erilaisista vastaväitteistä selviämiseen 😊

Irti luurikammosta, puhelintyöskentelyn ABC

Kammottaako ajatus asioiden edistämisestä puhelimitse, vaikka tiedät, että se olisi joskus tarpeen? Miten olla tehokas, ammattimainen ja ystävällinen puhelimessa? Miksi en voi vain hoitaa asiaani sähköpostilla?

Jokainen joutuu asioimaan ajoittain puhelimessa ja puhelimeen tarttumista arastellaan, vältellään ja inhotaan. Puhelintyötä ei kuitenkaan voi täysin välttää ja joissain ammateissa se muodostaa ison osan työpäivästä. Puhelintyön ei tarvitse olla ikävää! - Meidän ohjeillamme puhelintyöskentely helpottuu ja luurikammo pienenee.

Puhelintyöskentelykoulutuksemme jälkeen osallistuja osaa ja uskaltaa tarttua luuriin, tunnistaa tyypillisimmät vastaväitteet ja osaa vastata niihin sekä tietää, miten tehdä puhelintyötä tehokkaasti ja kuinka mitata tuloksia. Puhelintyöskentely on muutakin kuin suoraa myyntityötä ja koulutuksemme käsittelee puhelintyöskentelyä tärkeänä vuorovaikutuksen kanavana.

Rohkeuskoulu saa tarttumaan toimeen ja kokeilemaan uutta!

Rohkeuskoulu interaktiivinen työpaja, joka koostuujohdetusta yhdessä tekemisestä, lyhyistä luennoista ja tietoiskuista sekäkäytännöllisistä harjoituksista, joista osallistujille jää hyvän mielen lisäksimyös kokemus siitä, että he kykenevät johtamaan itseään paremmin ja tuntemaanolonsa itsevarmemmaksi. Erityisesti työpajassa keskitytään aiheeseen ”toimeentarttuminen”, eli kuinka innostaa itseään ja muita tarttumaan toimeen sekäkuinka uskaltaa ehdottaa ja kokeilla uusia asioita.

Rohkeuskoulu lisää työhyvinvointia, tehostaa itsensä johtamista sekä parantaa ihmissuhteita työssä ja sen ulkopuolella. Henkilöstön sosiaalinen kompetenssi vaikuttaa tutkitusti yrityksen tulokseen ja henkilöstön hyvinvointiin, hyvistä sosiaalisista taidoista ja rohkeudesta on hyötyä elämän kaikilla osa-alueilla. Tavoitteenamme on parantaa osallistujan valmiuksia sosiaalisessa ympäristössä toimimiseen.

PuskaPromotionin Rohkeuskoulu on hyvin räätälöitävissä oleva konsepti, joka taipuu esimerkiksi 45 minuutin inspiraatiopuheenvuoroksi, parin tunnin tehokoulutukseksi tai monipuoliseksi tyhypäiväksi! Aihealueet voivat vaihdella esimerkiksi itsevarmuus- ja sosiaalisten taitojen kehittämisestä esiintymiskoulutukseen. Ryhmäytyminen ja yhdessä toimiminen ovat Rohkeuskoulun keskiössä.

Kenelle PuskaPromotionin koulutukset sopivat?

Puskan koulutukset soveltuvat toimijoille, joiden koulutuksiin osallistuu vähintään 10 henkilöä, ja jotka haluavat saada hyvät perusteet tekemiseen sekä oppia uutta käytännönläheisellä ja innostavalla tavalla. Koulutuksia on mahdollista järjestää isoillekin ryhmille.

Koulutukset sopivat ohjelmaksi esimerkiksi koulutus- tai tyhypäiviin, johdon retriittiin tai vaikkapa sidosryhmätilaisuuteen, jossa halutaan tarjota sidosryhmille uusia valmiuksia toimia paremmin.

Jos haluat lopettaa jahkailun ja ryhtyä hommiin, tilaa PuskaPromotionin koulutus ja me autamme sinua ja tiimiäsi valloittamaan uusia alueita! Hyvä fiilis koulutuksissa tulee aina kaupan päälle 😊

Koulutuksemme hinnat lähtevät 2500 € (+ alv 24 %) ylöspäin, hinta riippuu koulutuksen osallistujamäärästä sekä koulutuksen pituudesta. Teemme myös täysin räätälöityjä koulutuksia tarpeidesi mukaan.

Non profit-tomijoille

Meidän toiminnan perusteena on vilpitön halu auttaa ja tästä syystä meillä on oma hinnoittelumme non profit -toimijoille - Kysy siis reippaasti erikoishinnoittelua, jos sovit kuvioon 😊

Ota yhteyttä