Tutustu asiantuntijapalveluihimme!

Tarjoamme lämminhenkistä asiantuntijuutta koulutusten, konsultoinnin, sparraamisen ja fasilitoinnin keinoin. Meillä on vahva osaaminen eri alueiden koulutuksista, jotka vedämme osallistavasti ja juuri teille sopivalla tavalla.

Kun ette kaipaa varsinaista koulutusta vaan enemmän vuorovaikutteista pohdintaa ja omien ideoidenne kirkastamista, ovat konsultointi- ja sparrauspalvelumme oikea valinta. Fasilitoinnista puolestaan on kyse silloin, kun koko osaamisalue on teidän omaanne ja meiltä tulee fasilitaattori, joka huolehtii tiiminne käytännön työn sujumisesta jatavoitteisiin pääsemisestä. Fasilitoinnissa kommentoimme itse asioita hyvin vähän ja keskitymme enemmän auttamaan teitä pääsemään omissa ideoissanne mahdollisimman syvälle. Tästä on erityisen paljon hyötyä, kun tiimi ei ole ennestään tuttu tai kun tiimillä on edessään joku aivan uudenlainenkehittämistehtävä.

Oli kyseessä sparraus, konsultointi, koulutus tai fasilitointi –me olemme lämminhenkinen ja yhteisöllinen kumppanisi! Tervetuloa lukemaan lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä